luni, 27 decembrie 2010

Noul program Rabla 2011 pentru agricultura


Ministrul mediului si padurii Laszlo Borbely a descris modul nou de derulare al programului rabla aplicabil in agricultura in 2011 si se pare ca motivul pentru care s-a luat decizie de a modifica programul este diferenta din acest moment dintre pretul unui bon valoric de 17.000 lei pentru tractoarele vechi si pretul unui tractor nou care este prea mare care a dus la rezultate foarte slabe in anul 2010.

"Anunt in premiera ca probabil anul viitor vom modifica un pic programul Rabla pentru tractoare, pentru ca ne-am dat seama ca ar fi mai multi si acolo (n.red.: care ar accesa acest program) daca ar putea cupla doua-trei tichete valorice.
Incepand de anul viitor - stiti ca acum se da un tichet valoric de 17.000 lei si probabil ca diferenta este foarte mare intre pretul unui tractor si acest tichet valoric - vrem sa dam posibilitatea celor care vor sa cumpere tractoare noi sa poate valorifica doua-trei tichete, la fel cum este programul Rabla pentru masini. Este in interesul nostru sa scapam si de tractoarele vechi, nu numai de masinile vechi'', a declarat ministrul Borbely.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu